Kulcsszavak használatával
gyorsabban megtalálja,
amit keres.


Feltételek Súgó Kosár tartalma, megrendelés...

Tri-Mester Szakkönyvesbolt

Köszöntjük Önt a TRI-MESTER Szakkönyvesboltban.

Online könyvesboltunkban széles választék található informatikai, számítástechnikai, üzletgazdasági szakkönyvekből. Ez azt jelenti, hogy az informatikusoknak, gazdasági, számviteli szakembereknek, nem kell utaznia, leveleznie, távolsági telefonbeszélgetést folytatnia, magas postaköltséget fizetnie, ha szakkönyvre van szükségük. Az online könyvesboltban mintegy 1500 cím található a szakterületek kiadóinak gazdag kínálatából. Majdnem száz könyvkiadóval állunk kapcsolatban, ha vevőink igénylik, akkor ezeknek a kiadóknak bármilyen könyvét néhány napon belül meghozatjuk.
Keresse fel online szakkönyvesboltunkat, böngésszen ajánlatunkból és rendelje meg a kívánt könyveket online módon, kedveményes áron!


Szállítási és fizetési feltételek


Megrendelés/megrendelő adatai:
Megrendelőnek a termékek megrendelése esetén meg kell adnia a megrendelés teljesítéséhez szükséges legfontosabb adatokat. Az adásvétel minden esetben a megrendelő és az adott e-bolt között jön létre, a KEM-Bridge Net webáruház csupán közvetítőként vesz részt a folyamatban. Ennek megfelelően a vevő adatait a KEM-Bridge Net nem őrzi meg, azokat továbbítja az érintett e-bolt bérlője felé, aki garantálja az adatok biztonságos megőrzését, s azokat harmadik fél részére nem adja ki.

Megrendelés visszaigazolása:
A megrendelő megrendeléséről e-mailben visszaigazolást kap, amely jelzi, hogy webáruházunk regisztrálta megrendelését. Az érintett e-bolt ezek után telefonon, vagy más módon megkeresi a megrendelőt a megrendelés visszaigazolása és a szállítás feltételeinek pontosítása érdekében.
Annak ellenére, hogy az egyes e-boltok mindig valós, raktárról azonnal szállítható kínálatot igyekeznek biztosítani e-boltjaikban, előfordulhat, hogy a megrendelt termék a raktári készlet kifogy, a következő szállítmány érkezése pedig csak a vállalt szállítási határidőn túl lehetséges. Ilyenkor az e-bolt minden esetben visszajelez a megrendelőnek és tájékoztatja őt a szállítás következő lehetőséges időpontjáról.


Szállítási határidő:
Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön - az egyes e-boltok szállítási határidejének megfelelően - 2-10 napon belül - veheti át, előzetes rendelés-visszaigazolást követően.
A KEM-Bridge Net Webáruház boltjaiban történő vásárlás esetén a megrendelő vásárlás esetén közvetlenül az egyes e-boltokkal kerül kapcsolatba, a Webáruház csupán közvetítőként vesz részt az adásvételben. A megrendelés teljesítéséért tehát a felelősség az e-boltok bérlőit terheli, az esetleges nem teljesítésből vagy késedelmes teljesítésből eredő károkért a KEM-Bridge Net Webáruháza felelősséget nem vállal.

Szállítási módok:
A megrendelt termékekre csomagolási és szállítási költséget számolunk fel.
Csomagolási költség (egységár): 300 Ft.
Postaköltség:
értéktől, súlytól és km-től függően változó, az alábbiak szerint:

Szállítási költségek táblázata
(idekattintva megtalálja a postai szállítás költségeinek tarifatáblázatát)

Fizetési módok:
- Készpénzfizetés postai utánvéttel
Ön az áru ellenértékét (+ csomagolási díj) és a postai utánfizetés díját fizeti készpénzben a posta képviselőjének az áru átvételekor.

FIGYELEM! HA KÉZBESÍTÉSKOR A CSOMAG SÉRÜLT, KÉRJÜK, HOGY NE VEGYE ÁT A CSOMAGOT, VETESSEN FEL JEGYZŐKÖNYVET!

Több, más e-boltból származó termék megrendelése:
Miután a KEM-Bridge Net Webáruház megrendelés esetén csupán közvetítőként vesz részt az adásvételben, vagyis valamennyi e-bolt bérlőjéhez eljuttatja a megrendelést, ezért azok teljesítése egymástól függetlenül történik, koordinálásukra nincs mód.


Árak:
Az e-boltokban megadott árak az esetek többségében kedvezőbbek, mint az adott termékek bolti árai. Az árváltoztatás jogát valamennyi e-bolt fenntartja, amennyiben azt külső körülmények - pl. árfolyamváltozás, elhúzódó - 30 napnál hosszabb - szállítási határidő, stb. - indokolják.


Szavatosság:
A termékekre vonatkozó garancia boltonként és termékenként eltérő lehet, ezek feltüntetéséről az egyes e-boltok bérlői gondoskodnak.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk. 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendelete az irányadó.

Elállás joga:
A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet idevonatkozó szabályai szerint. A rendelet részleteit megtekintheti, ha ide kattint.


A KEM-Bridge Net Webáruház e-bolt bérlői és azok adatai az alábbiak:


Tri-Mester Szakkönyvesbolt
Cégnév: Tri-Mester Bt.
Telephely: 2800 Tatabánya, Tompa Mihály u. 46.
Adószáma: 23654284-2-11

 

Olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat!

adatvédelmi tájékoztató

ÜRES!